viem si to predstavit. tiež som bol postihnuty. prvy model som si kupil v pražskej zoo v roku 1968 a bol to vychodnemecky model Caravelly. neskor som staval plastikove modely. druhu svetovu 1:72 a "rury" 1:48. trapil som sa upravami a tmelenim mezka aby som mal viac Bf 109 a snival o Focke-Wulfof. Ked padla klec, nakupil som si najdrahšie stavebnice, kovove doplnky špecialne decaly všetky farby a tešil sa. lenže začal som podnikat a nemal som čas. raz došiel znamy s 12 ročnym synom, ktory akurat začinal. venoval som všetko, stavebnice, farby, podklady. o rok som zobral zopar modelov a vyšiel pred dom kde sa hrali decka a rozdal ich. na druhy den ma čakali pred vchodom. tak som im rozdal dalšie. postupne do uplne posledneho kusa.
Pred mesiacom som kupil na blšaku v krabici nezloženy set
https://www.scalemates.com/kits/154598- ... -f-1-camel opät kupil farby ktore chybali, .. ale tak sa trapim s revmatizmom, že som z toho nemal pôžitok. takže arrivederci.
"Ego sum rex Romanus et super grammaticam" Žigmund - liška ryšava v Kostnici. Nie som cisar, ale gramatiku tiež nezvladam. :)